60 voimakasta Raamatun jaketta päivittäisestä rukouksesta (voima Jumalassa) (2023)

Mitä Raamattu sanoo päivittäisestä rukouksesta?

Rukous on kristillisen elämän hengitys.Se on kuinka laajentamme puhumaan Herramme ja Schepperin kanssa.Mutta usein tämä on usein laiminlyöty toiminta.Sano rehellisesti, rukoilitko päivittäin?

60 krachtige bijbelverzen over dagelijks gebed (kracht in God) (1)

Näetkö rukoilevan jotain, jota tarvitset päivittäin?Oletko laiminlyönyt tarvitsemasi?

Oletko laiminlyönyt Jumalan rukouksessa?On aika muuttua rukouselämässämme!

Kristittyjä lainauksia päivittäisestä rukouksesta

"Jos en viettää kaksi tuntia rukouksessa joka aamu, paholainen voittaa voiton päivän aikana ja minulla on niin monia asioita, joita en voi jatkaa viettämättä kolme tuntia rukouksessa päivittäin."Martti Luther

"Älä tapaa päivää, ennen kuin olet tavannut Jumalan rukouksessa."

”Rukouksemme voivat olla epämukavia.Yrityksemme voivat olla heikkoja.Mutta koska rukouksen voima on niille, jotka kuulevat sen, eivätkä sen sanovan henkilön, rukouksemme vaikuttavat. "- Max Lucado

"Kristittyjen oleminen ilman rukousta ei ole mahdollista elämää hengittämättä hengittämättä."- Martti Luther

"Rukoilu on vain puhumassa Jumalan kanssa ystävänä, ja sen pitäisi olla helpoin, mitä teemme joka päivä."

"Rukouksen on oltava avain päivälle ja yön loppuun."

"Älä unohda rukoilla tänään, koska Jumala ei ole unohtanut herättää sinua tänä aamuna."

”Mikään ei tarkoita niin paljon päivittäiselle rukouselämällemme kuin rukoilee Jeesuksen nimessä.Jos emme tee tätä, rukouselämämme kuolee lannistuksesta ja epätoivosta tai yksinkertaisesti tulee velvollisuutena, jonka mielestämme meidän pitäisi täyttää. "Ol Hallesby

”Tunnetut miehet ja naiset tekevät poikkeuksetta nopeimmista, johdonmukaisimmista ja selkeimmistä kasvusta Kristuksen samankaltaisuudessa, ne, jotka kehittävät päivittäisen ajan olla yksin Jumalan kanssa.Tämä ulomman hiljaisuuden aika on päivittäisen Raamatun saannin ja rukouksen aika.Tässä yksinäisyydessä on mahdollisuus yksityiseen välittämiseen. "Donald S Whitney

”Ne, jotka tuntevat Jumalan parhaiten, ovat rukouksessa rikkaimmat ja voimakkaimmat.Pieni tuntemus Jumalaan, ja omituisuus ja kylmyys häntä kohtaan tekevät rukoilemisesta harvinaisen ja heikon asian. "Reuna

Rukous asettaa päiväsi sävyn

Ei ole parempaa tapaa aloittaa päivä kuin Herran kanssa.Kiitos hänelle ystävällisesti koko yön ja toi meidät uuteen päivään.

Rukoileminen ensin aamulla auttaa meitä keskittymään ajatuksemme Kristukseen ja antamaan hänelle päivän.Tee tavoitteesi olla yksin Herran kanssa aamulla.Ennen kuin juokset johonkin muuhun, juokse Jumalan luo.

1. Psalmi 5: 3 “Huomenna aamulla, Herra, kuulet ääneni;Aamulla pyydän sinua ja odotan odotuksia. "

2. Psalmi 42: 8 “Päivän aikana Herra lähettää rakkautensa, yöllä hänen laulunsa on kanssani - rukous elämäni Jumalalle.

3. Apostolien teot 2:42 "He omistautuivat apostolien koulutukseen ja yhteisöön, leivän rikkomiseen ja rukoukseen."

4. Kolosialaiset 4: 2 “Jatka rukoilua., Vigilant kiitospäivänä. "

5. 1 Timothy 4: 5 "Sillä tiedämme, että se oli hyväksyttäviä Jumalan sanalla ja rukouksella."

Päivittäinen rukous suojaa meitä

Unohdamme usein, että Jumala käyttää rukouksiamme suojelemaan meitä ja suojelemaan meitä vaaroilta.Rukous suojaa meitä pahalta kaikkialta.Jumala toimii usein kulissien takana, joten emme voi koskaan ymmärtää, kuinka Jumala käytti rukouselämäämme suojellaksemme meitä tietyltä tilanteesta.

John Calvin sanoi: ”Sillä hän ei ole niin paljon itselleen kuin se on meidän tilauksemme.Nyt hän haluaa (...), että mikä hänelle johtuu ... mutta myös tämän uhrauksen voitto, joka saa hänet palvomaan, palaa meille. "

6. Apostolien teot 16:25 "Keskiyöllä Paavali ja Silas rukoilivat ja lauloivat laulua Jumalan puolesta, ja muut vangit kuuntelivat heitä."

7. Psalmi 18: 6 ”Tarpeessani soitin Herralle;Soitin Jumalaan apua.Unestaan ​​hän kuuli ääneni;Itkuni tuli hänen korviinsa hänelle.

8. Psalmi 54: 2 “Oi Jumala, kuulustele rukoukseni;Kuuntele suuni sanoja. "

9. Psalmi 118: 5-6 ”Tarpeestani kutsuin Herraa;Herra vastasi minulle ja pani minut isoon paikkaan.6 Herra on minulle;En pelkää;Mitä ihminen voi tehdä minulle? "

10. Apostolien teot 12: 5 "Joten Pietari pidettiin vankilassa, mutta kirkko rukoili vilpittömästi Jumalaa hänen puolestaan"

11. Filippilaiset 1:19 "Sillä tiedän, että rukouksesi ja Jumalan tarjoamisen vuoksi Jeesuksen Kristuksen hengestä, mikä minulle tapahtui, osoittautuu vapautumiseni puolesta."

12. 2 Tessalonians 3: 3 "Mutta Herra on uskollinen, ja hän vahvistaa sinua ja suojelee sinua pahalta."

Rukoilee joka päivä muuttaa meitä

Rukous tekee meistä pyhän.Se keskittyy ajatuksemme ja sydämemme Jumalaan.Keskittymällä meihin ja oppimalla hänestä pyhien kirjoitusten avulla, hän muuttaa meidät.

Pyhitysprosessin kautta hän varmistaa, että näytämme enemmän häneltä.Tämä prosessi auttaa meitä ylläpitämäänVapaasti pudota kiusauksiin, joiden kanssa kohtaamme.

13. 1 Tessalonicenzen 5:16-18 “Odota aina, rukoile jatkuvasti, kiitos kaikissa olosuhteissa;Sillä tämä on Jumalan tahto sinulle Kristuksessa Jeesuksessa. "

14. 1 Pietari 4: 7 ”Kaikkien asioiden loppu on lähellä.Siksi ole valppaana ja raittiina, jotta voit rukoilla. "

15. Filippilaiset 1: 6 “tuntevat tämän, ettäSe, joka aloitti hyvän työn sinussa, saa sen päätökseen Kristuksen Jeesuksen päivään asti. "

16. Lukas 6: 27-28 "Mutta kunnes kuuntelet sitä, sanon: rakastan vihollisiasi, tee hyvin niille, jotka vihaavat sinua, siunaa niitä, jotka kiroavat sinua, rukoilevat niitä, jotka kohtelevat sinua huonosti."

17. Matt. 26:41 “Herää ja rukoile niin, että et ole kiusaus.Henki on halukas, mutta liha on heikko. "

18. Filippilaiset 4: 6-7 “Ole nopeasti toimitettu, mutta anna heidän rukoilla ja kerjätä kaikkeen, kiitospäivänä, toiveesi tunnetaan Jumalalle;Ja Jumalan rauha, joka on kaiken mielen ulkopuolella, suojelee sydämesi ja ajatuksiasi Kristuksen Jeesuksen toimesta. "

Rakenna suhteesi Jumalaan päivittäisellä rukouksella

Aw Pink sanoi: "Rukouksen ei ole tarkoitus antaa Jumalalle tietoa tarvitsemastamme, mutta se on tarkoitettu tarpeemme tunnustamiseksi."

Jumala on valinnut rukouksen keinona saavuttaa tarkoituksensa.Kuinka upeaa, että koko maailmankaikkeuden luoja antaa meille mahdollisuuden puhua hänen kanssaan niin intiimellä tavalla.

19. 1. Joh. 5:14 "Ja tämä on luottamus, joka meillä on hänessä, että jos kysymme jotain hänen tahtostaan, hän kuulee meidät."

20. 1 Petrus 3:12 “Koska Herran silmät ovat keskittyneet vanhurskaisiin ja hänen korvansa ovat avoinna heidän rukoukselle.Mutta Herran kasvot ovat niitä vastaan, jotka tekevät pahaa. "

21. Ezra 8:23 "Joten kiinni ja rukoilimme vakavasti, että Jumalamme huolehtii meistä, ja hän kuuli meitä rukouksen."

22. Roomalaisille 12:12 ““Ole onnellinen toivossa, kärsivällinen testeissä, uskollisuus rukouksessa. "

23. 1 Joh. 5:15 "Ja jos tiedämme, että hän kuulee kysyt, tiedämme, että olemme kysyneet, mitä olemme kysyneet häneltä."

24. Jeremiah 29:12 "Sitten soitat minulle ja tulet minulle rukoilemaan, ja minä kuuntelen sinua."

25. Psalmi 145: 18 "Herra on lähellä kaikkia, jotka kutsuvat häntä, kyllä, kaikki, jotka kutsuvat häntä totuuteen."

26. 2. Moos. 14:14 "Herra taistelee puolestasi, ja sinun on vain pysyttävä hiljaa."

Koe rukouksen voima

Oletko kokenut Jumalan?Useimmat kristityt pelaavat rukouksen voimaa, koska meillä on matala kuva Jumalan kaikkivoimasta.Jos kasvamme tietoisuudessamme siitä, kuka Jumala on ja mikä rukoilee, uskon, että näemme muutoksen rukouselämässämme.

Jumala kiinnittää iankaikkiset päätöksensä kansansa rukouksilla.Rukous muuttaa ihmisiä ja tapahtumia ja koskettaa uskovien sydämiä.Älä luopu rukouksesta!Älä lannistu ja älä usko, että se ei toimi.Jatka Jumalaa!Jatka tuotantosi hänelle.

27. Matt. 18:19 ”Jälleen kerran sanon teille, että jos kaksi maan päällä on jotain, mitä he pyytävät, se tekee heille taivaan isäni heille.

28. James 1:17 “Jokainen hyvä ja täydellinen lahja tulee ylhäältä., taivaallisten valojen Isä, joka ei muutu liikkuviksi varjoiksi. "

29. Jakobus 5:16 “Tunnusta virheet yhdessä.Ja rukoile toistensa puolesta, että voit parantaa: oikeudenmukaisen ihmisen tulinen rukous paljon. "

30. Heprealaiset 4:16 Lähestymme Jumalan armon valtaistuinta itseluottamuksella, jotta voimme saada armoa ja löytää armon auttaaksemme meitä tarpeemme aikana.

31. Apostolien teot 4:31 Rukoilun jälkeen ravisteli paikkaa, jossa he tapasivat.Ja he kaikki olivat täynnä Pyhää Henkeä ja puhuivat rohkeasti Jumalan sanaa.

32. Heprealaiset 4:16 Lähestymme armon valtaistuinta rohkeasti, jotta voimme saada armoa ja löytää armoa auttaakseen oikeaan aikaan.

33. Lukas 1:37 "Sillä mitään ei ole mahdotonta Jumalan kanssa."

34. John 16: 23-24 “Et kysy minulta mitään sinä päivänä.Totisesti, sanon teille, isäni antaa sinulle sen, mitä kysyt nimessäni.24 Toistaiseksi et ole kysynyt mitään nimestäni.Kysy ja sinä saat, ja ilosi on valmis. "

Kiitos Herralle rukouksessa

Meitä käsketään kiittämään kaikissa olosuhteissa.Jumala sallii kaiken mitä tapahtuu hänen armollisessa säännöksessään.Se on hyvinvointiamme ja hänen kunniamme.Jumalan armo kestää ikuisesti ja hän on kaiken kiitoksen arvoinen.Kiitän häntä kaikesta.

35. Psalmi 9: 1 “Kiitän Herraa koko sydämestäni;Kerron kaikki suuret tekoasi.

36. Psalmi 107: 8-9 “Anna heidän kiittää Herraa hänen vankkumattomasta rakkaudestaan ​​hänen upeista teoksistaan ​​ihmislapsille!Sillä hän tyydyttää kaipaavan sielun ja nälkäisen sielun, hän täyttää hyvien asioiden kanssa. "

37. 1. Kor. 14:15 Mitä minun pitäisi tehdä?Rukoilen mieleni kanssa, mutta rukoilen myös mieleni;Kiitän mieltäni, mutta laulan myös mieleni.

38. Ezra 3:11 “Ja he lauloivat vastaanottajaa kiitoksella ja kiitospäivänä Herralle:” Sillä hän on hyvä;Koska hänen rakastava omistautumisensa Israelille kestää ikuisesti. "Sitten koko ihmiset hurrasivat Herraa äänekkäästi, koska Herran talon perusta annettiin.

39. 2 Chronicles 7: 3 ”Kun kaikki israelilaiset näkivät tulipalon laskeutuvan ja temppelin yläpuolella olevan Herran kirkkauden, he kumarsivat jalkakäytävälle heidän kasvonsa maahan, ja he palvoivat ja kiittivät Herraa:” Sillä hän on hyvä;Hänen rakastava omistautumisensa kestää ikuisesti. "

40. Psalmi 118: 24 ”Tämä on päivä, jonka Herra on tehnyt;Iloitsen ja olen tyytyväinen siihen. "

Jeesuksen rukouselämä

On useita asioita, jotka voimme oppia Jeesuksen rukouselämästä.Jeesus tiesi rukouksen tarpeen hänen palvelunsa.Miksi meistä tuntuu, että voimme täydellisenä ilman Jumalan tahtoa?Kristus teki aina aikaa olla isänsä kanssa.Vaikka elämä näytti olevan kiireinen, hän pääsee aina pois Jumalan kanssa.Seuraamme Kristusta ja etsimme Herran kasvoja.Mennään yksin ja juoksemaan tutulle paikalle.Sanotaan hyvästit asioille, jotka aikamme haluamme ottaa ja viettää aikamme Herran kanssa.

37. Hepr. 5: 7 "Jeesuksen elämän aikana maan päällä hän tarjosi rukouksia ja lisäravinteita tulista itkillä ja kyynelillä sille, joka pystyi pelastamaan hänet kuolemasta, ja hänet kyseenalaistettiin hänen kunnioittavasta alistumisestaan."

38. Lukas 9:18 "Kun Jeesus rukoili yksityisesti ja hänen opetuslapsensa olivat hänen kanssaan, hän kysyi heiltä:" Kuka sanoo väkijoukot, jotka olen? "Joh. 15:16 Mutta jos kysyt, sinun on uskottava ja sinun on uskottava etkä ole, ettet ole usko, etkä ole Epäileminen, koska se, joka epäilee, on kuin meren aalto, tuulen puhallettu edestakaisin.

39. Matt. 6:12 "Ja anna meille anteeksi velat, koska myös meillä on anteeksi velallisemme."

40. Lukas 6:12 “Nykyään hän meni vuorelle rukoilemaanJa koko yön hän jatkoi rukoilemaan Jumalaa. "

41. Lukas 9: 28-29 ”Noin kahdeksan päivää Jeesuksen sanomisen jälkeen hän otti Pietarin, Johanneksen ja Jakobuksen ja meni vuorelle rukoilemaan.29 Hänen rukoillessaan hänen kasvojensa näky muuttui ja hänen vaatteensa tulivat yhtä selkeiksi kuin salama.

Anna Jumalan puhua sinulle rukouksessa

"Rukoile, ennen kuin Jumala kuulee sinut, vaan ennen kuin kuuntelet Jumalaa."Jumala puhuu aina sanansa ja hengen kautta, mutta olemme hiljaisia ​​kuulla hänen äänensä.Anna Jumalan puhua sinulle ja ohjasi sinua rukouksella.

42. Psalmi 116: 2 “Koska hän kumartuu kuuntelemaan, rukoilen niin kauan kuin hengitän!

43. Psalmi 63: 1 “Sinä, Jumala, olet minun Jumalani, etsin sinua vakavasti;Janoin sinulle, koko minun kaipaa sinua, kuivassa ja kuivassa maassa, jossa ei ole vettä.

44. ”Jeremiah 29:12 Sitten soitat minulle ja tulet rukoilemaan minulle, ja minä kuuntelen sinua.

45. Jeremiah 33: 3 Soita minulle ja minä kerron sinulle ja suurille ja käsittämättömille asioillesi, joita et tiedä

46. ​​Roomalaisille 8:26 Samalla tavalla henki auttaa meitä heikkoudessa.Emme tiedä, mitä rukoilla, mutta itse henki väittää meitä sanattomien huokausten kautta.

47. Psalmi 34: 6 kutsui tätä köyhää ihmistä, ja Herra kuuli hänet;Hän pelasti hänet kaikista ongelmistaan.

48. Joh. 17:24 Tämä köyhä mies huusi, ja Herra kuuli hänet;Hän pelasti hänet kaikista ongelmistaan.

49. John 10: 27-28 “Lampaani kuulevat ääneni, ja tunnen heidät, ja he seuraavat minua.Annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät koskaan mene hukkaan, eikä kukaan vedä niitä kädestäni.

Rukous tekee meistä nöyrä Herran puolesta

Rukous myöntää, että emme ole Jumala.Rukous auttaa meitä keskittymään siihen, kuka hän on ja auttaa meitä ymmärtämään, että hän on vain Jumala.Rukous auttaa meitä ymmärtämään riippuvuutemme Jumalasta.

Rukoilemisen tulisi olla normaalin asia maailmassa, mutta pudotus tekee siitä tuntemaan olonsa omituiseksi ja usein vaikeaksi.Kuinka pitkälle me poistetaan Jumalan pyhyydestä.Kuinka pitkälle meidän on kasvaa pyhityksessämme.

50. James 4:10 “Hanked sinut Herran puolestaja hän nostaa sinut. "

51. 2 Chronicles 7: 13–14 "Kun suljin taivaan niin, että sadetta sataa tai heinäsirkka suosittelee maata syömään tai ruttoa kansani keskuudessa, 14, koska nimeni nimetty kansa on nöyrä itse ja rukoile Ja etsi kasvoni ja käänny heidän jumalattomista tavoista, sitten kuulen taivaasta ja anteeksi heidän syntinsä ja parantan heidän maansa.

52. Markus 11:25 "Ja jos rukoilet, jos sinulla on jotain jotakuta vastaan, anna hänelle anteeksi niin, että taivaassa oleva isäsi voi antaa syntisi anteeksi."

53. 2 Kings 20: 5 “Palaa takaisin ja sano Hiskialle, kansani hallitsijalle:” Tätä Herra, Isääsi Daavidin Jumala sanoo: Olen kuullut rukouksesi ja näe kyyneleesi;Parannan sinut.Kolmantena päivänä menet nyt Herran temppeliin.

54. 1 Timoteüs 2: 8 "Toivon, että miesten rukoilee kaikkialle, nostamaan pyhiä käsiä ilman vihaa tai taistelua."

55. 1 Pietari 5: 6-7 ”Niin nöyryyttää sinut Jumalan mahtavan käden alla, jotta hän voi nostaa sinut ajoissa.7 Heitä kaikki huolet hänelle, koska hän välittää sinusta.

Synti

Vaikka me uskovina ei voi menettää pelastustamme, syntiemme päivittäinen tunnustaminen auttaa meitä kasvamaan pyhyydessä.Meitä käsketään tunnustamaan syntimme, sillä Herra vihaa syntiä ja se on vihamielisyyttä häntä vastaan.

56. Matt. 6: 7 "Ja jos rukoilet, älä jatka haisevaa kuin pakanoita, koska he ajattelevat, että heidät kuullaan heidän monien sanojensa vuoksi."

57. Apostolien teot 2:21 "Ja kaikki, jotka kutsuvat Herran nimeä, pelastetaan."

58. Psalmi 32: 5 ”Sitten tunnustin syntini sinulle enkä piilottanut vääryyttäni.Sanoin: "Tunnustan rikkomukseni Herralle."Ja annat anteeksi syntini. "

59. 1 Johannes 1: 9 “Jos tunnustamme syntimme, hän on uskollinen ja oikeudenmukainen ja antaa anteeksiHän syntiämme ja puhdista meidät kaikesta vääryydestä.

60. Nehemiah 1: 6 “Olkoon korvasi tarkkaavainen ja avaa silmäsi kuullaksesi palvelijasi rukouksen, että rukoilen nyt Israelin kansalaisten puolesta päivä ja yö sinulle, palvelijoillesi, Israelin kansan syntit tunnustavat , jonka olemme syntiä sinua vastaan.Jopa minä ja isäni talo olemme tehneet syntiä. "

Johtopäätös

Kuinka hienoa, että Herra kutsuu meidät rukoilemaan häntä: että hän haluaisi meidän olevan lähellä häntä!

Heijastus

Kysymys 1 - Miltä päivittäinen rukouselämäsi näyttää?

Kysymys 2 - Mitä rukouselämäsi sanoo läheisyydestäsi Herran kanssa?

Kysymys 3 - Kuinka voit parantaa rukouselämääsi?

Kysymys 4 - Mihin päivään aikaan on parasta antaa Jumalalle kaikki keskittymisen ja huomionne?

Kysymys 4 - Mikä kiehtoo rukoilet?

Kysymys 5 - Oletko hiljainen ja annatko Jumalan puhua sinulle rukouksessa?

Kysymys 6 - Mitä lopetat tällä hetkellä ollaksesi yksin Jumalan kanssa?

Liittyvät aiheet:

 • Todella rukous
 • Mitä ovat rukouslainaukset
 • Vietä aikaa Jumalan kanssa
 • Rukouslainaukset
 • Rukoile, kunnes jotain tapahtuu
 • Mikä on henkinen kurinalaisuus?
 • Puhua Jumalan kanssa
 • Ole rehellinen Jumalan kanssa
 • Pysy vankkumattomana uskossa ja varmasti identiteettisi
 • Seurata kristittyjä Instagram -tilejä
 • Raamatun jakeet seikkailusta
 • Uskonto verrattuna suhteeseen Jumalaan
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 14/10/2023

Views: 5829

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.