7 gebeden voor mijn ex om bij mij terug te komen: zeer krachtig (2023)

De kracht van het gebed kan niet genoeg benadrukt wordenIn welke situatie je je ook bevindt, door gebed kun je het allemaal oplossen.

Bijvoorbeeld,als je problemen hebt met je relatie, er zijn gebeden te zeggen over deze situatie.

Daarop is dit artikel gericht. We bespreken de7 wondergebeden die je ex terugbrengen.

Als je onlangs uit elkaar bent gegaan en je wilt de relatie herstellen, lees dan dit artikel om te ontdekken welke gebeden je voor zo'n situatie kunt doen.

Inhoud artikel verbergen

1 1) Wondergebed om mijn ex terug te krijgen

2 2) Gebed voor iemand van wie je houdt om terug te komen

3 3) Krachtig gebed om je ex terug te krijgen

4 4) Krachtig gebed om je ex-vriendin terug te krijgen

5 5) Kort gebed voor mijn ex-vriend om terug te komen

6 6) Gebed om ex terug te krijgen

7 7) Wondergebed voor verzoening met vb

8 laatste woorden

1) Wondergebed om mijn ex terug te krijgen

7 gebeden voor mijn ex om bij mij terug te komen: zeer krachtig (1)

“Moge de krachten van de heilige Cyprianus en alle goede geesten die naar dit gebed luisteren in mijn leven komen en me nu helpen.

Mogen de heilige Cyprianus en al zijn spirituele helpers het hart van (naam ex) en vul het met liefde voor mij. Ik vraag U om deze persoon terug te laten keren naar mijn armen, heel verdrietig, huilend en wanhopig.

Ik vraag wanhoop om het hart van (naam ex), ik vraag verdriet om het hart van (naam ex), en ik vraag spijt om het lichaam, hart en ziel van (naam ex).

Met Saint Cyprianus en al zijn krachten zal het mogelijk zijn.

Het zij zo, nu en voor altijd. Amen."

Er is een wonder voor nodig om je ex terug te krijgen. Vooral toen de relatie op een zeer slechte toon eindigde. Echter,dit betekent niet dat de situatie niet kan worden rechtgezet.

Met gebed kun je je relatie herstellen en je ex terugkrijgen.

Dit speciale wondergebed werkt effectief. Met geloof en een sterke vastberadenheid in je hart is alles mogelijk.

Met dit gebedGod zal beginnen te werken aan het hart van je ex.

Als je consistent blijft met dit gebed, zullen je verlangens worden ingewilligd en zal je EX bij je terugkomen.Begin NU te bidden!

Bekijk deze ook eenskrachtige Santa Muerte liefdesgebeden met kaarsen.

2) Bid voor iemand van wie je houdt om terug te komen

7 gebeden voor mijn ex om bij mij terug te komen: zeer krachtig (2)

“Ik vraag met alle kracht van God Onze Heer dat mijn ex (naam ex) denk na over ons leven, onze relatie en ons huwelijk.

Ik vraaghij haarom dat te zienhij zijdoet iets verkeerd en ik vraag dathij zijbegrijp dathij zijmaakt een fout. En dat vraag ik gewoonhij zijkomt terug naar mij, naar mijn armen en naar mijn leven en thuis.

(Ex' naam) kom bij me terug! Je moet terug naar mijn armen! Je moet spijt hebben dat je uit mijn leven bent weggelopen. Ik heb je nodig, hier en nu, om gelukkig te zijn en mijn leven te kunnen leiden.

Met de hulp van God, onze Heer, krijg ik je terug. Met de hulp van Onze Lieve Heer, (naam ex) zal bij mij terugkomen. Ik weet dat je dat doet. Ik geloof het wel.

Amen."

  • Wil je iemand heel graag, maar houdt de persoon niet van jou?
  • Houd je erg veel van iemand en heeft de persoon je plotseling verlaten?

Ik leef met je mee! Het gevoel en de pijn die met deze ervaring gepaard gaan, zijn niet uit te leggen.

Ken jij dat ookhet is mogelijk om iemand van wie je houdt bij je terug te laten komen? Geloof me, dit is mogelijk.

Door dit speciale gebediemand van wie je houdt zal bij je terugkeren.

Schrijf je verlangens op een wit papier voordat je dit gebed uitspreekt. Het houdt je focus en helpt je je spirituele energie in de juiste richting te kanaliseren.

3) Krachtig gebed om je ex terug te krijgen

7 gebeden voor mijn ex om bij mij terug te komen: zeer krachtig (3)

“God almachtig, ik hou van mijn ex (naam ex) met heel mijn wezen. Maar vandaag weet ik niet ofhij zijvoelt hetzelfde voor mij.

God, ik vraag U om dezelfde liefde die in mij is op te zettenhij haarzodat we weer samen kunnen genieten van de vreugde van de liefde.

Dank u, Almachtige God, dat u mij toestaat verliefd te worden en dat u de liefde van mijn ex in mijn hart hebt opgenomen.

Nu heb ik je nodig om dit gevoel van liefde in te brengenzijn haarhart ook. Maken (naam ex) voel het onmiddellijke verlangen om weer bij me te zijn en contact met me op te nemen.

Amen."

Van de naam van dit gebed,het is krachtig genoeg om je ex terug te krijgen.

Om dit gebed effectief te maken, kun je een rode kaars branden,wat een symbool is van liefde en genegenheid. Ook werkt het gebruik van rozemarijnwierook het beste bij dit gebed.

Wanneer je dit gebed uitspreekt,het hart van je ex zal plotseling naar je gaan verlangen, wat de basis en het fundament wordt voor het opnieuw opbouwen van de vernietigde relatie.

Niets is onmogelijk met God. door dit gebed kan je verloren relatie worden hersteld. U kunt uw ex binnen korte tijd terugkrijgen.

Ik denk dat je ook a moet zeggengebed om je vijanden te vernietigen, omdat iemand kan proberen je ex bij je weg te houden.

4) Krachtig gebed om je ex-vriendin terug te krijgen

7 gebeden voor mijn ex om bij mij terug te komen: zeer krachtig (4)

“Onze Heer, ik lijd. God, mijn Heer, ik ben verdrietig, ik weet niet wat ik moet doen en ik weet niet wat ik moet denken. Ik ben verdrietig omdat (persoons naam) voor altijd uit mijn leven weggelopen.

Zonder (persoons naam), mijn leven is zinloos. Daarom bid ik dit gebed, om (persoons naam) terug in mijn leven.

Onze Heer, ik weet niet met wie ik moet praten, ik weet niet aan wie ik het moet vragen, ik weet niet tot wie ik moet bidden. Ik herinner me alleen U, God, mijn Heer en beschermer.

Ik herinner me U omdat ik weet dat U mij zult helpen en ik weet dat U mij zult helpen (persoons naam) terug in mijn leven vandaag.

Onze Heer, ik geloof in U, in Uw krachten en in Uw krachten.

Ik bid dit gebed in Uw naam, Amen.”

Dit speciale gebed kan worden gedaan alsje wilt je ex-vriendin terugkrijgen.

Ongeacht wat er is gebeurd tussen jou en je ex-vriendin,God kan herstellen wat verloren en gebroken was.

Leg het probleem via dit gebed aan hem voor en blijf consistent.

Voor effectiviteit wordt aanbevolen omschrijf de naam van je ex op een wit stuk van papiermet een rode pen, wat een teken van liefde is. Dit helpt je om gefocust te blijven op de gebedsoefening.

5) Kort gebed voor mijn ex-vriend om terug te komen

7 gebeden voor mijn ex om bij mij terug te komen: zeer krachtig (5)

"Lieve Heer,

Ik heb iemand gevonden die me heel gelukkig en vol liefde maakt. Helaas zijn we onze eigen weg gegaan, maar ik kan niet stoppen met aan hem te denken.

Daarom wend ik me tot U, God, ik weet dat U mij kunt helpen om terug te komen met (zeg de naam van ex), en de rest van ons leven gelukkig met hem zijn.

Ik wil hem gek van wanhoop maken, maar ook zachtmoedig zodat hij de rest van zijn leven in vrede aan ons kan denken.

Ik weet dat het misschien een beetje egoïstisch lijkt wat ik vraag, maar alleen ik kan maken (naam ex) gelukkig verliefd.

Ik wil dat hij achter me aan rent, en ik vertrouw op Uw krachten om het snel te laten gebeuren.

Amen."

Als je dit korte gebed uitspreekt, krijg je je ex-vriend weer bij je terug. Hetzet zijn hart ertoe aan om plotseling naar je te verlangen en naar je te hijgen.

Je kunt dit gebed zeggen in devroeg in de ochtend of laat in de nacht.

Door dit korte gebed wordt je relatie hersteld en wordt alles weer normaal.

6) Gebed om ex terug te krijgen

7 gebeden voor mijn ex om bij mij terug te komen: zeer krachtig (6)

“Oh mijn God, de maker van liefde, de maker van relaties en de eigenaar van deugdzaamheid, ik dank en waardeer U voor alles wat ik was, ben en zal zijn.

Vandaag bid ik U om mij te helpen de liefde terug te brengen die mijn enige metgezel en levensvreugde was, mijn ware liefde (naam ex).

Mijn liefde heeft me verlaten en mijn leven moeilijk gemaakt. Begeleid mijn ex om het juiste pad te kiezenzijn haarleven en hulphij haarbeseffen hoe kostbaarhij zijis voor mij.

Gids (naam ex) ook in het goede gedrag en vermijd deze scheiding verder te houden. Ik weet dat ik alleen maar gelukkig zal zijn met deze persoon aan mijn zijde.

Je hebt ons een keer laten kruisen en ik vraag je om het opnieuw te laten gebeuren. Laat onze harten en lichamen naar elkaar verlangen. Brengen (naam ex) in mijn leven op dit moment.

Ik vraag dit in Uw naam, Heer, omdat ik weet dat niets onmogelijk is voor U. Amen."

Als je dit speciale gebed uitspreekt, krijg je je ex terug.

Elke beschadigde relatie kan door dit gebed worden hersteld. Met geloof in God en een sterke vastberadenheid in je hart, zal je ex bij je terugkeren.

Begin dit gebed metje dankbaarheid aan God uiten voor je relatie.

Begin daarna dit gebed met wanhoop te zeggen.Noem de naam van je ex herhaaldelijken maak je verlangens kenbaar door de woorden van dit gebed.

Bekijk deze ook eensgebeden voor depressie en eenzaamheid.

7) Wondergebed voor verzoening met bijv

7 gebeden voor mijn ex om bij mij terug te komen: zeer krachtig (7)

"Hemelse Vader,

U bent een God van liefde en barmhartigheid. Ik weet dat U alleen Uw kinderen gelukkig wilt zien, maar ik ben niet gelukkig.

Ik mis (zeg de naam van ex) zo erg en ik heb deze persoon terug in mijn leven nodig. Zonderhij haarmijn leven is niet compleet. Dus ik vraag U om mij nu te helpen en (naam ex) terug naar mijn pad, zoals U ooit deed.

Aanrakenzijn haarhart en laathij haarweet dat we weer gelukkig kunnen zijn zoals we ooit waren. Helpt ons te genezen van wonden uit ons verleden en de liefde die we voor elkaar hebben te herstellen.

Ik vraag dit in Uw naam, Amen.”

Verlang je naar verzoening met je ex? Dit is een wonderbaarlijk gebed om daarvoor te bidden.

Ten eerste,laat je intenties vaststaan ​​voordat je aan deze spirituele oefening begint. Mompel daarna voortdurend de woorden van dit gebed.

Door dit,je ex zal zich plotseling tot je aangetrokken voelen. Deze plotselinge vonk zal het genezingsproces van je relatie in gang zetten.

Kan ik bidden dat mijn ex terugkomt?

Ja,je kunt bidden dat je ex terugkomt.

Deze spirituele oefening is krachtig genoeg om elke verbroken relatie te herstellen.

Wat er ook is gebeurd tussen jou en je ex,u kunt er zeker van zijn dat u goede resultaten krijgtdoor deze 7 wondergebeden.

Mag ik tijdens het bidden 1 rode kaars aansteken?

Ja,rode kaarsen zijn een goede manier om de kracht van je gebed te vergroten. Het zijn de kaarsen van liefde en passie.

Je kunt er elke keer dat je bidt er een aansteken en de kracht van die kaars en je woorden God laten bereiken.

In de geestenwereld,de rode kaars geeft een sterke sfeer van liefde en intieme passie vrij. Daarom is het het beste om deze kaars om je heen te hebben wanneer je liefdesgebeden wilt opzeggen.

Hoe lang zal ik wachten?

Na het zeggen van een van deze gebeden,er is geen specifieke tijd om te wachten.

De resultaten zijn niet altijd direct,omdat God zijn tijd neemt om het hart van je ex te bereikenen vul het met liefde voor jou. Maar maak je geen zorgen en verlies het vertrouwen niet.

Sommige mensen zeggen dat het binnen een week gebeurde, terwijl anderen zeiden dat het ongeveer 3 maanden duurde. Waarom? Omdat hun relatie zo beschadigd was datGod heeft tijd nodig om hun hart en geest te genezen.

Daarom zal het wachtproces afhangen van de situatie in de verbroken relatie.

Bekijk deze voordat je vertrektgeldgebeden die onmiddellijk werken.

laatste woorden

Wanneer je dit gebed uitspreekt,de herstellende kracht van God zal op je relatie gaan werken. Binnen korte tijd komt je ex bij je terug.

Twijfel niet aan de kracht van God! Er is geen onmogelijkheid bij God. Wat uw relatie betreft, zullen er wonderen gebeuren.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated: 15/10/2023

Views: 6227

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.