7 krachtige gebeden om je ex terug te krijgen (voorgoed!) (2023)

Het uitmaken met iemand kan een zeer pijnlijke en traumatische ervaring zijn.

Het is normaal dat je je verward voelt en niet weet wat je moet doen. Maar een krachtig gebed uitspreken helpt zeker om een ​​tweede kans te krijgen om een ​​verder hopeloze relatie nieuw leven in te blazen.

Hier zijn enkele gebeden die gegarandeerd zullen brengenje ex terugen de juiste stappen om ze nog effectiever te maken.

Krachtige gebeden om je ex terug te krijgen

Voor een ex-vriend

7 krachtige gebeden om je ex terug te krijgen (voorgoed!) (1)

“Heer, ik hou van mijn ex-vriend met heel mijn wezen. Ik weet dat we niet altijd met elkaar overweg konden, maar wat we hadden was iets speciaals en ik bid dat hij het ook in zijn hart vindt om te beseffen dat wat we hadden nog steeds kan worden gered. Dat we voor elkaar horen.

Mogen we elkaar onze fouten vergeven zodat we een nieuwe start kunnen hebben. Mogen we ons meer voor elkaar openstellen en leren communiceren, zodat we onze littekens kunnen helen en de conflicten kunnen vermijden die we in het verleden hadden.”

Dit is een simpelegebedwaar je accepteert dat je relatie goed liep, maar door een aantal problemen niet helemaal perfect was.

In de meeste relaties met de vriend is miscommunicatie de belangrijkste oorzaak.

Misverstanden ontstaan ​​en leiden tot ruzie en je zegt kwetsende dingen tegen elkaar totdat je uiteindelijk besluit om uit elkaar te gaan.

Maar met dit gebed vraag je dat jullie beiden verlicht worden, zodat eventuele beoordelingsfouten kunnen worden opgehelderd en je weer op de been kunt komen waar je je evenwicht verloor en weer als koppel kunt bewegen.

Voor een ex-man

“Almachtige God, ik weet dat U bij ons was toen we onze geloften aflegden en ik dank U voor dat prachtige moment dat ik deelde met mijn ex-man.

We hebben ons best gedaan om het bij elkaar te houden en het lijkt erop dat hij het heeft opgegeven. Maar ik ben hier nog steeds en wens dat ons huwelijk kan worden gered.

Ik heb mijn leven al eens eerder aan U aangeboden, als een trouwe dienaar en echtgenote. Nu bied ik dit gebed en mijzelf nogmaals aan, nog steeds als echtgenote verlangend naar de terugkeer van mijn man.

Moge mijn ex-man al onze verschillen overwinnen, zoals ik heb gedaan, zodat we ons kunnen verzoenen en U, Heer, weer centraal in ons leven kunnen hebben.

Een huwelijkis vooral sterk en onafscheidelijk wanneer het door God wordt gezegend.

Als je zetGodin het centrum van je huwelijk toen je begon, dan is de kans groot dat je weer door God gezegend wordt om het bij elkaar te houden.

Dit iseen krachtig gebeddat zal ongetwijfeld je ex-man terugbrengen, zolang jullie allebei een biddend leven leiden.

God zal jullie uiteindelijk leidenweer samenomdat het huwelijk een heilige verbintenis is.

Het uitspreken van dit gebed zal je herinneren aan de verantwoordelijkheden die je hebt als partner en echtgenote, en hopelijk zal hij zich ook herinneren dat hij heilige geloften heeft uitgewisseld en dat hij een rol te vervullen heeft.

Voor een minnaar die je verliet voor iemand anders

“Ik bid U, Heer, om licht te werpen op mijn ex, van wie ik nog steeds hou, en die toch is vertrokken om zijn verlangens in een ander te vervullen.

Help me te zien wat ik verkeerd heb gedaan, en help hem in te zien dat mijn potentieel als partner nog moet worden vervuld. Laat hem beseffen dat als ik de kans zou krijgen om mijn ware zelf voor hem open te stellen, hij misschien zou gaan begrijpen dat mijn liefde voor hem ongeëvenaard is en dat ik bereid ben alles te geven.

Als u mag, o Heer, leer hem dan dat hij zich heeft vergist in zijn wegen. Ik ben bereid hem te accepteren en hem te vergeven voor zijn onoplettendheid, zolang hij maar blijk geeft van berouw.'

Het is moeilijk te accepteren dat je in de steek bent gelaten omdat je geliefde het gevoel had dat 'het gras groener is aan de overkant'.

Hij communiceerde hoogstwaarschijnlijk niet waar hij naar op zoek was en toen je niet gaf, zocht hij ergens anders om zijn verlangens te bevredigen.

In dezegebed, accepteer je dat je niet perfect bent, maar bereid bent om te voorzien zolang jullie beiden overeenstemming bereiken en goed begrip hebben van elkaars behoeften.

Het nodigt hem ook uit om na te denken over zijn acties en ten goede te veranderen, aangezien een relatie werk van beide kanten nodig heeft, niet alleen van jezelf.

Voor een ex waarvan je denkt dat het je soulmate is

“Beste Heer, ik dank u voor de kans om iemand te ontmoeten met wie ik kan lachen en mijn hele wezen kan delen. Ik weet in mijn hart dat hij de ware voor mij is en ik zal nooit een ander zoals hij vinden omdat hij mijn lot is.

Help ons daarbijvinden onze wegen terug naar elkaar, want nu zijn we verdwaald en dwalen we alleen rond. Ik doe alles wat ik kan en meer, om de beste versie van mezelf te worden als we de rest van ons leven samen willen doorbrengen.

Misschien hebben we gewoon onze kansen gemist om onze liefde voor elkaar volledig te uiten. Leid ons beiden terug naar elkaar zodat we de woorden kunnen vinden om te zeggen wat we willen zeggen, om onze onsterfelijke liefde te beloven en om nooit meer los te laten.”

Het kan frustrerend zijn als je iemand die zo perfect is aan je vingers laat glippen als droog zand dat terugkeert naar de oceaan. Het kan je wanhopig maken om hem terug te vinden in de zee van mensen die komen en gaan in je leven.

Maar als je echt gelooft in het lot en de kracht van het universum, bid dan met heel je hart en ziel, zodat je beide wegen op een gegeven moment met elkaar verweven zullen zijn en je elkaar zeker weer zult ontmoeten.

Gebeden werken niet in een oogwenk. Je moet hard en constant bidden. Misschien duurt het maanden of jaren, maar als de Almachtige inderdaad naar je gebed luistert, en dat is Hij zeker, dan zullen je verlangens worden ingewilligd zolang je goede bedoelingen hebt. En wat is er zo erg aan om bij de persoon van wie je houdt te willen zijn?

Voor iemand die niet van jou houdt

“God, zie mij als een plichtsgetrouwe en trouwe dienaar, die alles verdient wat U voor mij gepland heeft.

Er is iemand van wie ik hou die het beste voor me is, maar hij heeft mijn echte waarde als partner nog niet gezien. Omdat ik maar een nederig stipje ben in dit universum, raak zijn hart aan en laat hem zien dat ik hem al mijn liefde kan geven.

Ik wend me tot U zodat U hem naar mij kunt leiden. Want als U alleen het beste voor Uw volk wilt, beloof ik dat ik voor hem zal zorgen en beloof hem geluk te brengen.”

Hier is een gebed dat je zal helpen als iemand niet heeft gezien wat je relatie samen zou kunnen zijn.

Hoewel het misschien klinkt als een beetje een egoïstisch verzoek, is het eigenlijk nederig om te erkennen dat jij het ook verdient om bemind te worden, aangezien we allemaal een plaats in het universum hebben. Je bent ook onbaatzuchtig door te verklaren dat je zijn gevoelens en zijn geluk zult beschermen.

Soms heeft iemand gewoon goddelijke tussenkomst nodig om echt de waarde te zien van wat zich al die tijd recht voor zijn ogen bevindt. Een verlichting, zo u wilt. En als je dit bidt, helpt het zijn hart zich meer voor jou te openen.

Voor een date die je nog een keer wilt zien

7 krachtige gebeden om je ex terug te krijgen (voorgoed!) (2)

“Heer, ik ben dankbaar voor de kans om een ​​nieuw iemand te ontmoeten en zonder zorgen te gaan daten. Ik heb al een tijdje niets van hem gehoord en ik bid dat er sindsdien niets ongewoons is gebeurd. Houd hem altijd veilig.

Hij is een geweldig persoon en ik zou graag willen dat we elkaar weer ontmoeten en de kans krijgen om onszelf uit te drukken en iets nieuws te beginnen.

We kunnen op dit moment allebei in de war zijn omdat we allebei sterke emoties hebben die we nog niet kunnen begrijpen. Maak ons ​​hart, onze geest en onze geest vrij, zodat we allebei weten wat we moeten doen. Eén ding is zeker, ik bid dat je hem bij me brengt, zodat we onze gevoelens voor elkaar kunnen bevestigen.

Daten is een opwindend onderdeel van je leven. Maar het is ook onzeker. Het ontmoeten van een nieuw iemand kan veel angst en zorgen veroorzaken omdat je de uitkomst niet weet.

Nu je een geweldig iemand hebt ontmoet en je denkt dat hij een goede partner is, kun je het beste bidden zodat God je zal leiden en je meer kansen zal geven om tijd samen door te brengen en te valideren wat je ook voelt.

Het is belangrijk bij het nemen van uw beslissing over "die ene", dat uw geweten zuiver is en u vrij bent van twijfels, zodat u de toezegging kunt doen om iemands partner te zijn.

Voor een kinderliefde om hun gevoelens opnieuw op te wekken

“Lieve God de Almachtige, ik bid tot je omdat er iemand is die ik heel erg mis. Ik ben verliefd op iemand uit mijn verleden en ik wens dat we onze relatie nieuw leven inblazen.

Ik weet diep in mijn hart dat we perfect voor elkaar zijn, en we zijn goede vrienden die elkaar steunen. Ik heb hem op zijn best en op zijn slechtst gezien. Ik weet wat ik moet doen om hem gelukkig te maken.

Gerelateerde verhalen van Nomadrs

  • 15 subtiele tekenen dat hij niet degene is, ook al lijkt hij perfect
  • 10 manieren waarop een duistere empaat je gevoelens gebruikt om je te manipuleren
  • 5 zodiacs die altijd zullen proberen de relatie te herstellen voordat ze opgeven

Het is lang geleden dat we van elkaar hielden, en hier wens ik dat U goede herinneringen aan onze tijd samen inspireert, zodat hij er herinneringen aan ophaalt. Maak hem bekend dat ik hier altijd met open armen zal wachten, klaar om hem terug te nemen.

Een liefde uit de kindertijd is vaak zoet en nostalgisch. Als je de persoon echt mist en gelooft dat hij of zij de juiste is voor jou om je levenslange partner te zijn, dan moet je ervoor bidden.

Een liefde die uit vriendschap is ontstaan, is een prachtige liefde die je niet zomaar kunt negeren als je nog steeds aanhoudende gevoelens voor die persoon hebt.

Als het lang geleden is, verspil dan geen tijd en begin harder te bidden zodat jullie elkaar weer kunnen ontmoeten en kunnen beginnen waar je goede herinneringen je hebben achtergelaten, om als partners naar een nog betere plek te verhuizen .

Krijg hulp van een echte paranormaal begaafde om je gebeden te versterken

Gebed is op zichzelf al ongelooflijk nuttig, zeker als je geloof in het Goddelijke krachtig is. Maar als je zoiets groots probeert te doen als je ex terugbrengen, heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen.

Daarom is het een goed idee om een ​​begaafde paranormaal begaafde te raadplegen om je te adviseren over de beslissingen die je moet nemen om het universum te overtuigen om je ex terug te halen.

Bovendien kunnen ze je ook helpen met al je vragen. Je kunt je bijvoorbeeld afvragen of je de juiste gebeden zegt, of hulp nodig hebt bij het interpreteren van de signalen die het universum je stuurt.

Het probleem is om iemand te vinden die je kunt vertrouwen.

Daarom raad ik aanPsychische bron. Toen ik me aanmeldde voor een lezing, gaven ze me een uniek inzicht in waar mijn leven naartoe ging, inclusief met wie ik bedoeld ben om te zijn.

Ik heb verschillende online adviseurs geprobeerd en ik denk dat ze het meest zorgzame, medelevende en behulpzame netwerk van begaafde adviseurs zijn dat er is. We baden samen en ik voelde een last van mijn schouders vallen.

Klik hier om uw eigen gepersonaliseerde lezing te krijgen.

Een echte adviseur zal je niet alleen helpen bidden om je ex terug te krijgen, maar ze kunnen je ook helpen andere mogelijkheden in de liefde te zien.

Hoe bidden werkt om een ​​ex terug te krijgen

Wanneer jebidden, onthult u uw diepste verlangens en diepste ambities.

Door dit te doen, wordt gebed een zeer belangrijke weg voor zelfreflectie. Maar het wordt ook een oase, die verlichting en rust biedt voor de ziel, moe van liefdesverdriet.

Biddenzorgt ervoor dat je je herinnert en je energie richt op het welzijn van anderen, vooral een ex in dit specifieke geval.

Het kan positieve gevoelens van vergeving en verzoening stimuleren, evenals een dieper begrip van wat de ander doormaakt.

Gebedvervangt negatieve energieën door meer positieve vibes om je te verlichten en je op te tillen als je je verloren voelt.

Wanhoop niet, want bidden is al het eerste teken van hoop, omdat het laat zien dat je bereid bent om je problemen met jezelf en je ex op te lossen.

Manieren om je gebed te laten werken

Vergeet niet dat bidden in de eerste plaats een gesprek is en een relatie met God opbouwt. Je hebt in geen enkele taal een diploma nodig, want God spreekt tot iedereen en weet wat er in je hart omgaat.

Maar er zijn manieren om gebed effectiever te maken als je deze tips volgt:

1) Geloof

7 krachtige gebeden om je ex terug te krijgen (voorgoed!) (3)

Het allerbelangrijkste is natuurlijk om je geloof in je gebeden te leggen. Je kunt niet zomaar woorden en affirmaties uitspreken zonder te geloven dat ze zullen werken, anders verspil je alleen maar je tijd. Doe je er überhaupt moeite voor?

2) Bid vaak

Wees volhardend in uw gebeden. Het is geen eenmalig iets of een loterijticket waar je geluk mee hebt. Bidden is eengeestelijkdiscipline en u kunt niet verslappen wanneer het u uitkomt. Hoe meer je bidt, hoe sterker het verlangen wordt.

3) Wees nederig

Accepteer dat je niet perfect bent. Je hebt gebreken. Misschien moet u veranderen om te krijgen wat u wilt, of om een ​​nieuwe kans op uw relaties te krijgen. Maar weet dat je de hulp van gebed en de leiding van God nodig hebt.

4) Aarzel niet

Wees specifiek in je gebeden. Weet tot wie je bidt en wees standvastig in datgene waarvoor je bidt. Zeg wat er gezegd moet worden. God kent je omstandigheden al, maar laat je aspiraties weerklinken in je hart en geest en geest om het gebed zeer krachtig te maken.

5) Wees open

Schroom niet om jezelf uit te drukken en te delen wat je ook maar in gedachten hebt en wat je verlangt. Sta open voor verandering en sta open voor nieuwe mogelijkheden wanneer God je antwoorden geeft die niet helemaal zijn zoals je verwacht.

6) Verplaats de focus weg van jezelf

Onthoud dat je bidt om je te verzoenen met je vroegere relatie. Het is alleen maar logisch dat niet alles over jou gaat. De focus ligt op je ex, dus breid je gebeden uit en zorg ervoor dat het inclusief is wat het ook is waar ze doorheen gaan en probeer de dingen te zien vanaf waar ze zijn.

7) Maak er een gewoonte van

Bidden is zeker gemakkelijker als je het opneemt als onderdeel van je dagelijks leven. Je moet er consequent in zijn, want biddend leven is een toewijding, net zoals hoeveel toewijding je zou stoppen om een ​​tweede leven in je relatie te pompen.

8) Geef je over

Wanneer u uw geloof en vertrouwen stelt in het gebed en in God, betekent dit dat u uw leven aan Hem overgeeft. Hij zal voor je zorgen op welk pad je ook kiest. Ongeacht de uitkomst, je moet bereid zijn om alles los te laten en Gods plan voor jou te volgen, dus je moet voorbereid zijn.

9) Luister

Verdrink je gebeden niet met al je praten en het bombarderen van God met je vragen of wensen. Als bidden een gesprek is, sta jezelf dan wat stille tijd toe om naar antwoorden te luisteren. God wijst misschien naar verschillende tekens als je maar beter oplet.

10) Je hoeft niet alleen te zijn

Biddenis eigenlijk effectiever als je het met een community doet. Je hoeft de dingen niet alleen te doorstaan. U kunt gezelschap en troost zoeken bij anderen, zoals bidden met een vriend, een groep of een kerk.

Deze dingen zijn allemaal goed om in gedachten te houden. Maar sommige dingen zijn gemakkelijker gezegd dan gedaan - en deze tellen zeker mee. Je kunt jezelf helpen door middel van meditatie en introspectie, maar een beetje hulp zou niet nalaten.

Daarom raad ik u ten zeerste aan om met een begaafd adviseur te praten opPsychische bron.

Ik noemde ze eerder. Ze hebben me in het verleden geholpen en ik heb ze altijd eerlijk en medelevend gevonden in hun lezingen.

Dus in plaats van te proberen al je liefdesproblemen zelf op te lossen, praat met een adviseur die je zal helpen de antwoorden te vinden waarnaar je op zoek bent.

Klik hier om uw eigen gepersonaliseerde lezing te krijgen.

Conclusie

God zal een manier vinden om twee voorbestemde zielen samen te leiden en het universum zal met je samenwerken om het te laten gebeuren. Maar u moet uw deel doen, niet alleen in het gebed, maar in elk deel van uw leven dat u wakker bent.

Hopelijk zullen de getoonde gebeden je helpen je ex terug te krijgen, en dat de uitleg ervoor je zal helpen begrijpen waarom het goed is om te bidden.

Je moet ervoor zorgen dat je een biddend leven leidt als je verwacht dat gebeden überhaupt werken. En het gebeurt misschien niet meteen, maar vertrouw erop dat het universum onder de oppervlakte opereert om alles terug te brengen.

Dingen hebben de eerste keer misschien niet gewerkt, maar dat betekent niet dat je geen tweede kans kunt krijgen. Bidden, uitgesproken met geloof, zal je zeker helpen die tweede kans te krijgen. Dus geef niet op.

Maar als er een deel van jou is dat nog steeds meer wil weten, raad ik aan om met een echte adviseur te praten.

En er is één bedrijf dat ik altijd aanbeveel,Psychische bron.

Ze hebben me niet alleen weggeblazen met hun nauwkeurige lezing, maar ze waren ook vriendelijk en begripvol voor mijn situatie.

Dus als je het zat bent om je af te vragen of je gebeden je ex daadwerkelijk zullen terugkrijgen, neem dan contact op met een begenadigd adviseur en neem je toekomst in eigen handen. Dat deed ik, en sindsdien heb ik nooit meer achterom gekeken.

Klik hier om je eigen professionele liefdeslezing te krijgen.

Kan een begaafd adviseur jou ook helpen?

Als u specifiek advies over uw situatie wilt, kan het erg nuttig zijn om met iemand met een speciale intuïtie te praten.

Ik weet dit uit eigen ervaring...

Een paar maanden geleden nam ik contact op metPsychische brontoen ik een moeilijke periode doormaakte in mijn relatie. Nadat ik zo lang in gedachten was verzonken, gaven ze me een uniek inzicht in wat mijn toekomst in petto heeft, en het vertrouwen om de juiste beslissingen te nemen als het om liefde gaat.

Als je nog nooit van Psychic Source hebt gehoord, het is een site waar begaafde adviseurs mensen door gecompliceerde en moeilijke levenssituaties heen helpen.

In slechts enkele minuten kunt u contact opnemen met een zeer intuïtieve paranormaal begaafde en advies op maat krijgen voor uw situatie.

Ik werd overweldigd door hoe aardig, empathisch en oprecht behulpzaam mijn paranormaal begaafde was.

Klik hier om aan de slag te gaan.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated: 08/08/2023

Views: 6235

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.