God is slechts een gebed verwijderd Citaten - Citaten waar ik van hou (2023)

Soms hebben we in het leven het gevoel dat God nergens te vinden is. We voelen ons zo overweldigd door onze problemen dat we ons afvragen of God wel om ons geeft. Maar de waarheid is dat God om ons geeft.

God is niet ver en onthecht van Zijn schepping. Hij geeft om elk aspect van ons leven en wil ons door onze problemen heen helpen. Alles wat we nodig hebben om God te vinden, is dat we hem zoeken in gebeden, en dan zullen we hem vinden.

Maar we zien het vaak nietGods hand in ons levenomdat we Hem op de verkeerde plaatsen zoeken. God is slechts een gebed van ons verwijderd. Hij heeft beloofd dat als we iets in Zijn naam vragen, Hij het voor ons zal doen.

God is altijd aan het einde van je gebeden. Dus als je je verloren voelt in het leven en niet weet waar je heen moet, laat deze God is slechts een gebed verwijderd citaten je inspireren om degene aan te roepen die echt een verschil kan maken in je leven.

1. God zal altijd bij je zijn als je hem nodig hebt; alles wat je hoeft te doen is bidden, want Hij is een gebed verwijderd.

2. God leidt ons door de moeilijke tijden in het leven. Je zult de kracht vinden om door te gaan als je met Hem praat.

3. God is slechts een gebed verwijderd en wil van je horen. Hij verlangt naar jou. Wees nooit bang om tot Hem te bidden; Hij is slechts een gebed verwijderd.

God is slechts een gebed verwijderd Citaten - Citaten waar ik van hou (1)

4. God is de God van het onmogelijke. Hij zal je gunst, trouw en genade tonen. Bid altijd tot Hem; Hij is slechts een gebed verwijderd.

5. God hoort je gebeden en is slechts een gebed van je verwijderd. Als je God zoekt, antwoordt Hij altijd.

6. God is met je. God staat achter je, waar je ook gaat. Hij heeft het beste met u voor en zal u helpen deze te bereiken. Roep Hem aan, want Hij is slechts een gebed verwijderd en laat Hem voor de dingen zorgen.

7. God is trouw en bij elke stap die we zetten. Je zult God vinden wanneer je tot Hem bidt. Hij is altijd een gebed bij je vandaan.God is slechts een gebed verwijderd Citaten - Citaten waar ik van hou (2)

8. God is dichter bij je dan een wimper; hij is dichter bij je dan je je ooit kunt voorstellen. Je hoeft Hem alleen maar aan te roepen en je zult Hem aan het eind van je gebed vinden.

9. God is slechts een gebed verwijderd. Hij wijkt nooit van je zijde en geeft om de dingen die in je leven gebeuren. Hij wil je helpen, maar eerst moet je het Hem vragen. Bid en God zal antwoorden.

10. God wacht erop om je te sterken, lief te hebben en te leiden. Het enige wat je hoeft te doen is vragen, want Hij is slechts een gebed verwijderd. Hij zal aan uw behoefte voldoen, zodat u uw doel kunt vervullen.

11. Je relatie met God is niet alleen iets waar je voor moet zorgen: het is het belangrijkste dat je hebt. Als je zijn naam uitroept, zal Hij je naderen.

God is slechts een gebed verwijderd Citaten - Citaten waar ik van hou (3)

12. God wil dat je slaagt. Je kunt Hem aanroepen en kracht bij Hem vinden. Geef niet op; blijf bidden en blijf werken.

13. God wil je helpen je volledige potentieel te bereiken. Hij is dichter bij je dan je je kunt voorstellen. Hij wacht op jou om Zijn hulp te vragen.

14. Als je down bent, onthoud dan dat God er is. Hier, daar en overal. Het enige wat je hoeft te doen is Hem aanroepen, Zijn naam zeggen, en Hij zal naast je staan, klaar om je oproep te beantwoorden.

15. God luistert nu! Je kunt Hem vanuit je hart aanroepen en je zult Hem vinden als je tot Hem bidt.

16. Je gelooft in God, maar soms lijkt Hij afstandelijk. Gebed is de gemakkelijkste manier om dichter bij Hem te komen dan ooit tevoren. Je hoeft Hem alleen maar aan te roepen en je zult Hem aan het eind van je gebed vinden.

17. Bid en vraag God om Zijn werk in jouw leven te doen; Hij vergeet nooit degenen die bidden. God is slechts een gebed verwijderd.

God is slechts een gebed verwijderd Citaten - Citaten waar ik van hou (4)

18. Als je het God vraagtgeef je hulp, motivatie en dagelijkse kracht om de stormen van het leven te doorstaan, zal Hij nooit teleurstellen. God is altijd een gebed verwijderd; blijf op Hem vertrouwen.

19. Gebed kan een krachtige kracht zijn voor verandering in je leven en de wereld om je heen. Voordat u uw dag begint, kunt u God vragen om u te helpen en kijken hoe Hij u helpt de betekenis te vinden van wat Hij voor u in petto heeft.

20. Gebed geeft ons hoop en vormt de basis van onze relatie met God. We kunnen altijd en voor iedereen bidden.

21. God is er voor jou. Wees moedig en reik uit in de plaats van gebeden. Zet de stap van geloof en je zult de overwinning en kracht vinden die je nodig hebt om te slagen door Christus.

God is slechts een gebed verwijderd Citaten - Citaten waar ik van hou (5)

22. God hoort ons graag bidden. Als je antwoorden, begeleiding en richting in je leven nodig hebt, wend je dan tot God voor hulp. Hij is er voor jou.

23. Mediteer dagelijks. Bid tot God; Hij zal je een plezier doen in je leven; God vergeet degenen die bidden nooit. Gebed is de manier om alles te elimineren dat je aandacht van God afleidt.

24. Vertrouw en bid met geloof. Heb geduld en geloof altijd in Hem; God is slechts een gebed verwijderd.

25. Als je het moeilijk hebt en je neerslachtig voelt, is God daar, met Zijn armen wijd voor je open en klaar om te helpen. Het enige wat je hoeft te doen is Hem zoeken in de plaats van gebed.

26. Ik weet dat het kan voelen alsof de hele wereld tegen je is, maar God zal je nooit teleurstellen. Reik naar Hem uit in de plaats van gebed en Hij zal je overeind houden.

27. Als je voor uitdagingen staat, is God er om te helpen. Bid en vertrouw op Hem.

28. God is er altijd voor je, en het is op de moeilijke momenten dat Hij werkt om je te laten groeien. Als dingen moeilijk zijn, kijk dan naar Hem.

29. Hoe moeilijk het leven ook wordt en met hoeveel uitdagingen je ook te maken krijgt, God staat altijd voor je klaar, klaar om te helpen. Het enige dat u hoeft te doen, is Hem in gebed de hand reiken.

30. Geef je dromen niet op. God is met je en zal je helpen alles in het leven te bereiken. Het enige wat je hoeft te doen is tot Hem bidden.

31. Je bent sterker dan je denkt! God wacht op uw oproep om te helpen in uw tijd van nood en u door de obstakels van het leven te leiden.

32. Als je naar God zoekt, zelfs voordat je Hem voelt, is God daar. Hij hoort de kreten van je hart en verhoort je gebeden op manieren die je je niet kunt voorstellen.

33. God is slechts een gebed verwijderd. Hij heeft alles wat je nodig hebt in zijn tas. Geef niet op; vraag het Hem en je zult ontvangen.

34. God heeft alles wat je nodig hebt recht voor je. Het enige wat je hoeft te doen is het Hem te vragen, en Hij zal voorzien.

35. God is er voor jou. Hij is altijd bij je, klaar om je te helpen als het leven je een curveball geeft. Geen zorgen, geen stress, Hij is slechts een gebed verwijderd.

36. Geloof dat alles mogelijk is bij God. God is er voor je, wat er ook gebeurt. Vertrouw op Hem en je zult de antwoorden vinden.

37. God heeft gelijk met je. Hij heeft alles wat je nodig hebt en geeft om je. God wil wat het beste voor je is. Vraag Hem gewoon om hulp en Hij zal luisteren.

38. Je kunt het; God zal je kracht geven. Hij kan je dromen waarmaken als je het Hem vraagt.

39. Gebed is kracht. Gebed verandert dingen. Gebed neemt wat we hebben en maakt het genoeg. God hoort en beantwoordt gebeden, en Hij verschijnt altijd als we bidden.

40. God is slechts een gebed verwijderd. Hij hoort gebeden en staat klaar om je alles te geven wat je nodig hebt.

41. God hoort gebeden en zal altijd naar je toe komen als je tot Hem bidt en je alle kracht en moed geven die je nodig hebt om elk probleem dat je tegenkomt aan te pakken.

42. Wacht op God en zorg ervoor dat je Zijn stem hoort. Hij is er voor je, klaar om je te helpen en bereid om je alles te geven wat je nodig hebt in moeilijke tijden.

43. Als je iets het meest nodig hebt, zal God naar je gebeden luisteren en je alle kracht geven die nodig is om te slagen.

44. God is altijd dichtbij, dus wees niet bang om Hem iets te vragen. Hij weet wat je nodig hebt, nog voordat jij het weet.

45. God is dichtbij. Je kunt hem elk moment spreken. Hij zal er voor je zijn en je door de moeilijkste tijden van je leven helpen als je in hem gelooft.

46. ​​God heeft beloofd om bij je te zijn gedurende alle seizoenen van je leven. Bidden is alles wat je nodig hebt om God te vinden.

47. God is slechts een gebed verwijderd. Je gebeden werken altijd omdat God gebeden hoort en verhoort.

48. God luistert altijd naar de gebeden van zijn kinderen. Begin te bidden, want hij is klaar om te antwoorden.

49. God wil dat je Hem aanroept wanneer je hulp nodig hebt. Gebed brengt verandering teweeg, en God hoort en beantwoordt gebeden volgens Zijn wil.

50. God is slechts een gebed verwijderd. Onthoud dat Hij alles voor uw bestwil uitwerkt. Geloof gewoon in Hem en het komt goed.

51. God is slechts een petitie verwijderd. Je smeekbeden worden altijd gehoord omdat God luistert en gebeden verhoort.

52. God is je partner op weg naar succes. Elke keer dat je bidt, kom je dichter bij het realiseren van je dromen.

53. Geloof in God. Geloof dat alle dingen mogelijk zijn bij Hem. Geloof dat je gebeden het onmogelijke in mogelijk zullen veranderen, omdat gebed dingen verandert.

54. Het enige wat u hoeft te doen is in gebed naar God reiken. Hij zal er altijd voor je zijn en je de kracht en aanmoediging geven die je nodig hebt om door het leven te komen.

55. Gebed kan je leven veranderen. Je zult God vinden en het vertrouwen om te bereiken wat je maar wilt in het leven door middel van gebed.

56. Weten dat God er altijd is om ons te helpen, is een grote bron van kracht. Wat we ook doormaken, we kunnen ons in gebed tot God wenden voor liefde, troost, leiding en vrede.

57. Als je geloof hebt, heb je alles. God wil deel uitmaken van je leven en je dromen waarmaken. Verlaat God nooit en stop nooit met tot Hem te bidden.

58. Vat moed. God is slechts een gebed verwijderd. Hij geeft om je problemen en wil bij je zijn in moeilijke tijden.

59. Geef niet op. God is altijd bij je, ook al voel je dat niet altijd. Hij geeft om je problemen en wil het licht aan het einde van je tunnel zijn. Bid en vertrouw op Hem.

60. God houdt van je en is bij je in je gebed. Je problemen lijken niet te groot voor hem omdat hij sterk is.

61. Reik uit naar God en vraag om hulp. Hij staat klaar om je gebeden te beantwoorden en je kracht te geven.

62. God houdt van je. Hij wil deel uitmaken van je leven en je liefde, kracht en hoop geven. Stop nooit met bidden tot Hem.

63. Hier leest u hoe u dichter bij God kunt komen: vraag hem om hulp. Je zult verrast zijn hoe je problemen veel gemakkelijker kunnen worden als je om zijn hulp vraagt.

64. Je bent niet alleen. God is aan het werk in je leven. Als je tot God bidt, zal hij antwoorden.

65. Je bent niet alleen. Wat je ook doormaakt, God is bij je. Zet vandaag een stap in de richting van Hem en bid met heel je hart open voor Hem. Hij is er voor je en Hij houdt van je.

66. Wil je een beter, gelukkiger en succesvoller leven? God kan helpen. Reik uit in gebed en zie hoe gebed vandaag uw leven kan verbeteren.

67. God is slechts een gebed verwijderd en luistert altijd. U hoeft het alleen maar te vragen.

68. Wacht niet op die speciale momenten in het leven om een ​​gebed tot God te sturen. Hij hoort elk woord van je en wacht met liefde en vergeving. U hoeft het alleen maar te vragen.

69. Maak diep contact met God in gebed. Praat met hem zoals je met een vriend zou praten. Hij is er altijd en wil alleen het beste voor je.

70. God is een machtige kracht; je kunt Hem aanroepen wanneer je hulp nodig hebt.

71. God is er altijd voor je. Je moet Zijn kracht aanboren door te bidden en Hem om hulp te vragen.

72. God is daar. Hij luistert naar je. Je bent nooit alleen. Vind hoop in gebed en krijg de kracht om je problemen het hoofd te bieden.

73. Je bent één gebed verwijderd van verbazingwekkende dingen. God luistert en Hij wil van jou horen.

74. Laat het leven je niet in de steek laten. Wat er ook gebeurt, God is er altijd om je op te beuren als je hem nodig hebt. God is slechts een gebed verwijderd.

75. Vraag en u zult ontvangen. Gebed is een manier om contact te maken met God, die hoe dan ook van je houdt. Je bent nooit alleen. Hij luistert altijd en wil graag van je horen.

Je hebt geen reden om te lijden, te huilen of in teleurstelling te leven. Wat het probleem ook is, richt je tot God. Hij zal je problemen oplossen en je rust geven. Je bent altijd slechts een gebed verwijderd van Gods liefde. Keer je tot God en laat Hem alles oplossen.

Een gebedsleven met God zal elke situatie veranderen. Laat deze God is slechts een gebed weg citaten je motiveren om een ​​goed gebedsleven te behouden.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated: 01/10/2023

Views: 6229

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.