Groene kaars Betekenis: 7 voordelen van het branden van groene kaarsen (2023)

In dit artikel leg ik je uit wat de voordelen zijn van het branden van groene kaarsen en de betekenis van groene kaarsen in de spirituele wereld.

Mensen branden al sinds mensenheugenis kaarsen. Van Europese bijenwas tot fruit, insecten en planten, al deze materialen die mensen in het verleden gebruikten en die mensen nog steeds gebruiken tot in deze moderne wereld.

Kaarsen hebben een grote betekenis in christelijke religieuze ceremonies voor verschillende voodoo-praktijken. Elke kaars, met zijn unieke kleur, heeft een enorme energie.

Of het nu gaat om een ​​feest, huisdecoratie, kaarsenmars, protest of begrafenis, kaarsen vormen het centrale onderdeel van al het bovenstaande. Ook aromakaarsen zijn tegenwoordig erg trendy.

Inhoud artikel verbergen

1) Wat is de spirituele betekenis van een groene kaars?

2) Zevendaags ritueel voor een pasgeboren baby of om een ​​nieuw hoofdstuk in het leven te beginnen

3) 7 voordelen van het branden van groene kaarsen

Wat is de spirituele betekenis van een groene kaars?

Groene kaars Betekenis: 7 voordelen van het branden van groene kaarsen (1)

Groene kaarsen zijn het symbool vangeld,rijkdom,vruchtbaarheid,welvaart,natuur, Ensucces.

Donkergroene kaars

Donkergroene kaarsen, duidelijk donkergroene kleur,mensen branden deze kaarsen om contact te maken met de natuur. Naar D.I.Y.

(Do It Yourself) kaarsen, je kunt paraffinewas gebruiken, maar als je volledig natuurlijk wilt gaan, gebruik dan sojakaarsen of wat plantennectar om het aroma en de natuurlijke Henna (Mehendi) kleur te krijgen om donkergroene kaarsen te maken.

Lichtgroene kaars

Lichtgroene kaarsen zijn lichtgroene en papegaaikleuren.Mensen verbranden ze om contact te maken met engelen en aartsengelen, speciaalAartsengel Rafaël, die je begeleidt in je leven en troost en overvloed brengt.

U kunt uw D.I.Y. kaars door sojakaarsen en gebruik chlorofylpoeder of groene theepoeder om lichtgroene kleur in uw kaarsen te krijgen.

Zeven dagen groene kaars

Mensen gebruikten groene kaarsen in spreuken waar mensenbrand deze kaarsen elk zeven dagen. Moge het de spreuk zijn om geld, gezondheid of een pasgeboren kind aan te trekken. Hier bespreken we het zevendaagse ritueel voor gezondheid en het aantrekken van een nieuw leven (het kan een pasgeboren baby zijn of het aantrekken van een nieuw leven).

Zeven dagen ritueel voor gezondheid

Er was geen man, vrouw of dier geweest die hun hele leven geen enkele ziekte had doorgemaakt.Hier zijn de stappen om zeven dagen lang een ritueel uit te voeren met een groene kaars voor de gezondheid:

 • Kerf het woord 'gezondheid' in de groene kaars met een puntige naald of een ander puntig instrument. U moet de puntige naald schoonmaken voordat u het woord 'gezondheid' snijdt.
 • Heilig de kaars met lavendelolie.
 • Brand de kaars en herhaal drie keer: "Wat ziek is in mij, mag vertrekken.".
 • Herhaal het ritueel gedurende zeven dagen tegelijkertijd.
 • Heb vertrouwen, aangezien je het ritueel uitvoert met een groene kaars, kan het even duren.

Zevendaags ritueel voor een pasgeboren baby of om een ​​nieuw hoofdstuk in het leven te beginnen

Groene kaars Betekenis: 7 voordelen van het branden van groene kaarsen (2)

Iedereen heeft zijn of haar levenslessen nodig en daarna begint een nieuw hoofdstuk, maar om snel aan te trekken,je kunt de hulp gebruiken van deze wonderbaarlijke groene kaars.

Men kan zelfs proberen pasgeboren baby's aan te trekken als ze onvruchtbaar zijn of zwangerschapsproblemen hebben. Om de baby of een nieuw hoofdstuk in het leven te tekenen met groene kaarsen,volg het volgende zevendaagse ritueel:

 1. Neem drie kaarsen en kerf het woord 'baby' in met een scherpe naald of een ander puntig oppervlak. Maak het instrument schoon.
 2. Heilig de kaarsen met plantaardige olie. Je kunt ook elke geur van je favoriete bloem of fruit toevoegen om je ervaring te verbeteren.
 3. Visualiseer nu wat je wilt en herhaal deze woorden drie keer: "O Heer, luister alstublieft naar mijn smeekbede en vul mijn leven met overvloed en vruchtbaarheid."
 4. Heb vertrouwen en voer je routine uit. Herhaal het ritueel gedurende zeven dagen.

7 voordelen van het branden van groene kaarsen

Groene kaars Betekenis: 7 voordelen van het branden van groene kaarsen (3)

1. Geneest hartchakra

Er zijn zeven chakra's in ons lichaam en elke regenboogkleur staat voor elke chakra. Alle regenboogkleuren(V.I.B.G.Y.O.R., V is voor violet, I is voor Indigo, B is voor blauw, G is voor groen, Y is voor geel, O is voor oranje, R is voor rood)chakra-systeem gebruikt al deze kleuren. Zo staat het derde chakra van boven, ook wel hartchakra genoemd, voor de groene kleur. Ze zeggen dat als je hartchakra open is, je een zeer diepe intuïtie hebt.

Dus om het hartchakra te genezen, als je hartchakra sluit, moet je een groene kaars branden en beginnen met mediteren.

2. Verbindt met de natuur

De groene kleur is de meest levendige en verfrissende, Ende natuur gebruikt deze kleur zelf.

Wanneer we in het hart zijn na het werken en leven in een betonnen jungle wanneer groen ons omringt, houdt de natuur ons verfrist en verjongd. Ze zeggen dat je donkergroene kaarsen moet branden om contact te maken met de natuur.

3. Verbindt met engelen en aartsengelen

Groene kaars Betekenis: 7 voordelen van het branden van groene kaarsen (4)

Engelen zijn onze gids en trooster in dit bitterzoete leven.Ze veranderen ons perspectief op het leven volledig en houden ons weg van mogelijke schade.

Ze zijn de helpende hand en boodschapper van God, en elk mens zou het geluk hebben om met hen in contact te komen. Dus om met hen te communiceren, moeten we lichtgroene kaarsen branden en mediteren.

De groene kleur staat ook voor aartsengel Raphael, een van de aartsengelen, vooral bekend om het genezen van je geest, geest en lichaam.

4. Gebruikt in Feng-shui

Groene kaarsen spelen hierin een essentiële rolFeng Shui. Als je kamer in je huis gevuld is met deprimerende energie, kun je je energie in balans brengen door drie kaarsen bij de ingang te branden.

Groene kaars Betekenis: 7 voordelen van het branden van groene kaarsen (5)

Ze voltooien ook de vijf elementen die vereist zijn in Feng-Shui, namelijk rode, oranje en gele vuurelementen, en zwart, blauw, paars en groen gecombineerd om deze elementen te voltooien.

Voor meer geluk moet je drijvende groene kaarsen branden in de noordoostelijke richting van je kamer.

5. Bevordert de vruchtbaarheid

We weten dat de groene kleur staat voor vruchtbaarheid zoals Venus ook staat voor de groene kleur. Het is veel minder effectief dan het branden van een rode kaars die zijn broer Mars voorstelt, die een link heeft met rood.

De groene kleur vertegenwoordigt ook Moeder Aarde, omdat het ook vruchtbaarheid toont zoals groene planten,bomen, Enstruiken.

Men moet altijd een donkergroene kaars aansteken om de natuur aan te trekken of zich met de natuur te verbinden. Het is net alsof het planten reflecteert.

De groene kleur verbeeldt ook de vruchtbaarheid van Moeder Aarde. Als Moeder Aarde vruchtbaar is, beeldt het groen uit; als Moeder Aarde niet vruchtbaar is, beeldt het onvruchtbaar land of bruine kleur uit. Dus om vruchtbaarheid aan te trekken,je moet op vrijdag kaarsen branden omdat het de dag van Venus is.

6. Brengt stabiele liefde

De Groene kaars kanook worden gebruikt om liefde aan te trekken.Het branden van een groene kaars brengt niet alleen liefde, maar brengt ook liefde die stabiel en langdurig is.

Het is niet zoals een rode kaars die intense, vurige en hartstochtelijke liefde krijgt. Deze liefde is van korte duur, maar als je wordt aangetrokken door de liefde met een groene kaars, het brengt een stabiele,evenwichtig, Enlangdurige liefde. De geliefden vormen een sterke band voordat ze de relatie naar de volgende stap brengen.

7. Brengt overvloed en succes

Het aansteken van een groene kaars brengt overvloed op alle gebieden van levensecht geluk, voorspoed, gezondheid en succes. Niemand in deze wereld vraagt ​​om succes op een plek die ze willen in deze hele wereld.

Men moetvoer de spreuken uit om succes aan te trekken met behulp van een witte kaars, drie groene kaarsen, tien basilicumblaadjes, een wierookstokje, twee fluorietstenen, groen papier en een foto van een persoon die succesvol wil zijn.

 1. Ga in een rustige omgeving.
 2. Zet de groene kaarsen in een vierkant en de witte kaars dicht bij je.
 3. Brand het wierookstokje en plaats de groene fluorietkristallen tussen de vierkantjes.
 4. Voer de spreuk uit door alle kaarsen en het wierookstokje te branden en te chanten: "Ik ben succesvol." drie keer.
 5. Laat alle kaarsen 10 minuten branden.

Geldspreuk met één groene kaars

Groene kaars Betekenis: 7 voordelen van het branden van groene kaarsen (6)

Jijkan rijkdom aantrekken in uw leven of het leven van uw dierbaren door een spreuk uit te voeren met één groene kaars, jouw of zijn of haar naam en de jouwe of hun sterrenbeeldnaam kennen, en de volgende stappen uitvoeren om geld aan te trekken:

 1. Zorg voor een rustige en vredige plek.
 2. Pak de groene kaars en kerf je naam en je sterrenbeeld
 3. Brand nu de kaars en doe het gebed om geld te vragen aan de hogere geest
 4. Laat de kaars volledig branden
 5. Onthoud dat het universum je wens alleen zal vervullen als het geen wensdenken is. Dus je moet geloven en visualiseren welke uitkomst je ook wilt met het geld. Als je bijvoorbeeld een loonsverhoging van je baas gaat vragen of een promotie krijgt, kan alleen jij die krijgen, d.w.z. het is je duidelijk hoe je het geld gaat krijgen.

Wat vind jij van de spirituele betekenis van de groene kaars en van de 7 voordelen van het branden van deze kaarsen? Laat hieronder uw opmerkingen achter!

Interessante artikelen:

 • Blauwe kaars Betekenis: 7 voordelen van het branden van blauwe kaarsen
 • 13 Kaarsvlam Betekenis: springen, dansen en flikkeren
 • Oranje vlinder Betekenis: 5 spirituele symboliek en berichten
 • Spirituele betekenis van ruikende rook: sigaret, kaars of hout

Groene kaars Betekenis: 7 voordelen van het branden van groene kaarsen (7)

Jorge Silva

Gepassioneerd door spiritualiteit, numerologie en spirituele accounts. Ik schrijf over mijn spirituele ervaringen om iedereen te helpen die hetzelfde doormaakt.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated: 07/10/2023

Views: 6015

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.